Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (5.15 secunde)
Prima saptamina politica a anului aderarii, ma refer aici la scena politica locala, s-a consumat fara sa rupa gura tirgului. Oamenii politici galateni fie si-au prelungit concediul de odihna, fie au fost preocupati mai mult de ceea ce se intimpla la nivel central.
Cu regret o spun, dar tinerii din ziua de azi nu sunt deloc responsabili cand vine vorba de a-si intemeia o familie si de a avea grija de ea.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica! Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. Alti 28 de romani au fost raniti.
Mariustuca.ro / Un copil poate deveni obez daca priveste la televizor, zilnic, o ora (Autoare:
La data de 20 aprilie 2011, ora 17:00, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D.
Greu de imaginat, daca nu chiar imposibil, cam cum va arata societatea romaneasca peste vreo 20 de ani. Din pacate, previziunile nu sunt dintre cele mai roze, avand in vedere rezultatele recentului sondaj realizat de CNA.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B. GABRIEL de 21 de ani si D.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Unique Visitor = persoana (individ) care a vizitat un site Web (sau retea) cel putin o data intr-o perioada determinata de timp, de obicei intr-o perioada de 30 de zile calendaristice.
Senatul nou ales se va intruni miercuri, la ora 13,00 Noul Senat ales in urma alegerilor parlamentare se va intruni miercuri, la ora 13,00, data fiind stabilita prin decretul de convocare emis de presedintele Traian Basescu.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu publica, pe blog, un material intitulat "PSD inaintea Congresului. Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare.
A murit regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineata ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
Caruselul luminos de la Nanesti (Autor: ... FARCAS) In anul 1998, scriitorul Ion Hobana, astronomul Harald Alexandrescu si subsemnatul am luat initiativa de infiintare a Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN), ca o organizatie de specialisti din diferite discipline relevante in cercetarea OZN.
Oprescu amana cu doua luni termenul de finalizare a parcarii de la Universitate VEZI CUM ARATA ACUM Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi, cu prilejul vizieti pe santierul de la Universitate, ca lucrarile la parcarea subterana vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii mai 2012.
Gimnastica - Euro-2012:
Romania are o singura varianta in fata Albaniei, victoria Nationala de fotbal a Romaniei joaca duminica, pe Stade de Lyon, impotriva Albaniei (22,00, ora Romaniei), cu calificarea pe masa in optimile de finala ale EURO 2016.
Si, chiar daca i-ar cunoaste, nu-si face griji, atata timp cat este o certitudine ca va castiga un nou mandat de edil, pentru ca, dupa cum o arata si infatisarea comunei, si-a aratat disponibilitatea de a lucra pentru oameni.
Contraoferta USL la dictatele lui Zeus Uniunea are propriile proiecte pentru alegeri, revizuirea Constitutiei si reorganizarea administrativa a tarii Daca PDL a preluat proiectele lui Traian Basescu, USL a lansat contraoferte la fiecare dintre ideile prezidentiale.
Noua lege a sanatatii, haos si limba de lemn Reforma sistemului sanitar arata ca mintea lui Traian Basescu Cei care au nervi si timp de pierdut pentru a lectura noua lege a sanatatii elaborata de "specialistii" de la Cotroceni ai lui Traian Basescu, vor constata ca mult invocata reforma a sistemului sanitar seamana izbitor cu haosul din mintea presedintelui Romaniei.
Romania ar putea fi nevoita, alaturi de alte zece state membre ale Uniunii Europene, sa amane data liberalizarii concurentei in domeniul serviciilor postale pana in decembrie 2012, cu doi ani mai mult fata de termenul limita propus de Uniune pentru deschiderea totala a pietei."Proiectul de directiva privind liberalizarea serviciilor postale din Uniune prevede deschiderea totala a pietei cel mai tarziu la 31 decembrie 2010.
google-analytics.com